Babagan awake dhewe

Jinyun Jewelry didegaké ing taun 2006. Our company is located in Langkawi, China. We sing specialized ing Steel Grosir Jewelry dening B2B lan wis luwih saka 10 taun bisnis ing baris iki. Supaya adoh, kita wis cooperated karo luwih saka 300 supplier wiwit banjur duwe cara pembayaran paling trep, prices lan layanan kanggo kita pelanggan paling.

Ana luwih saka 100.000 macem-macem designs sampeyan bisa nemokake saka situs web kita, www.julongsteeljewelry.com . Kabeh model anyar bakal dianyari dening saben minggu kanggo babagan luwih saka produk anyar 2000pcs. Produk designs macem-macem banget digunakake lan bisa kanthi gawe marem karo akeh pelanggan beda saka kabutuhan negara '.

We kudu luwih saka 10.000 anggota kadhaptar sing saka kabeh ndonya, padha biasane bakal nggawe supaya biasa maneh Simpenan kang bakal nggawa wong-wong mau akeh trep wiwit kita pelanggan mung kudu bab 3-15 dina kanggo nampa barang sing. We nyedhiyani item biaya kurang banget lan cepet lan trep cara pembayaran, kayata Pay-pal, transfer Bank, Uni Western lan Money gram.

Yen kasengsem, please ora ragu-ragu kanggo hubungi karo kita.

Email: julong@julongsteeljewelry.com

Samsung: +86 18028698162

Best regards



WhatsApp Online Chat !