FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

supaya 1.Minimum

Thanks kanggo priksaan.

We are Produsèn perhiasan stainless steel lan wholesaler, supaya MOQ kita USD 300, 3 PC saben desain saben ukuran.
Nanging yen pancene kudu sampel kanggo nyoba, supaya bisa USD 100 paling, biaya kapal kira USD 30 kanggo 1 kg.
Pengin kita bisa mbangun bisnis luwih apik lan paseduluran.
Best regards
Bella

2.Membership Level

Contact Us
We tansah duwe wong ing tangan kanggo njawab pitakonan Panjenengan. Kita pracaya ing timeliness saka layanan customer, lan bakal nglakoni kabeh bisa kanggo gawe marem kita pelanggan. Yen duwe masalah, komentar, utawa saran, hubungi karo kita.
email: julong@julongsteeljewelry.com
Keanggotaan Level: (accoring jumlah pesenan, sampeyan bakal seneng disccount tingkat)
Level1 5%
Level2 8%
Level3 10%
Level4 12%
Level5 15%
Level6 18%
Level7 20%

proses 3.Working

Minangka kanggo kita ditampa liyane lan liyane pesenan saben dina, kita diatur proses apa kita supaya kanggo nyedhiyani layanan sing luwih apik kanggo kita pelanggan lan priksa manawa kita pelanggan bisa nampa pesenan ing wektu.

Ing ngisor iki langkah apa anyar kita:
(Miturut Bejing Time)
1. Saben esuk, kanggo kabeh pesenan anyar kang mbayar wis sadurunge 12:00 noon, kita bakal ngatur lan mriksa Simpenan ing dina sing padha.
Yen sampeyan wis bayaran sawise 12:00 noon, kita bakal ngatur lan mriksa Simpenan ing dina sabanjure.

2. Sawise sampeyan nampa dhaftar packing, yen sampeyan bisa nggawe pembayaran pungkasan 6:00 pm, kita bisa kapal metu supaya ing wayah sore padha.
Yen sampeyan wis bayaran sawise 6:00 pm, kita bakal kapal metu supaya ing dina sabanjure.

3.For pesenan kang mbayar wis, yen sampeyan wis digawe nambah supaya ngrampungke imbangan sadurunge 12:00 noon, kita bakal ngirim ing dhaftar packing final ing wayah sore padha lan kapal metu supaya ing dina sabanjure.
Yen sampeyan wis digawe supaya nambah kanggo ngrampungke imbangan sawise 12:00 noon, kita bakal ngatur supaya nambah lan ngirim dhaftar packing final ing dina jejere lan supaya bakal kapal metu sawise sesuk.

Sadurunge nggawe supaya, mangga kindly ngatur wektu miturut kahanan dhewe.
Ngapunten kanggo penak sembarang sing nyebabake kanggo sampeyan.
Yen sampeyan duwe pitakon, please aran gratis kanggo hubungi karo kita.

Thanks.
Best regards.

Cara 4.Payment

akun paypal: julong@julongsteeljewelry.com

Western Union

Hubungi karo kita sadurunge nggawe pembayaran dening Uni kulon, kanggo mriksa jeneng panrima kang.

Informasi Transfer Bank

akun perusahaan

Ahli waris Bank Jeneng: HSBC
Code Bank: 004
jeneng perusahaan: Jinyun Trade Limited
Bank ora. : 801406885838
ahli waris Bank: 1 Ratu Road Tengah, Hong Kong
SWIFT Code: HSBCHKHHHKH

Kebijakan 5.Shipping

Kebijakan Shipping
We kapal marang alamat ing donya.

Item dhawuh liwat kita sing mlebukake dening EMS utawa TNT utawa DHL utawa FedEx utawa UPS.

Kita bakal ngandhani karo nelusuri No. dening e-mail sanalika supaya gawan asline metu nalika kita njaluk iku saka perusahaan Express.

A alamat werna dibutuhake kanggo pangiriman.

Merchandise bakal dikirim standar lawang Air-express kanggo lawang, kang njupuk kira-kira 3-5 dina apa.

Wektu kiriman ora kalebu proses.

Kita produk sing mlebukake metu saben dina, saka ana kanggo ana, kajaba preian. Paling pesenan diselehake ing weekdays bakal mlebukake ing 2 utawa 3 dina, nalika pesenan diselehake ing akhir minggu bakal mlebukake ana ngisor. Sampeyan bakal nampa konfirmasi e-mail karo nomer ranging. Puluh papat jam sawisé nampa nomer nelusuri, sampeyan bakal bisa kanggo trek supaya online ing

http://www.ems.com.cn/english-map.jsp

http://www.tnt.com

http: / /www.dhl.com/en.html

http://www.ups.com/en.html

http://www.fedex.com

Wektu kiriman beda-beda gumantung negara panggonan.

Metode 6.Shipping

Metode Shipping

Delivery kita

jinyun perhiasan dibangun kemitraan ngalangi karo kabeh amba papat perusahaan kapal: DHL, UPS, FedEx lan TNT kanggo nyedhiyani delivery door-to-door profesional donya.

delivery Wektu

Item bakal mlebukake metu ing bisnis dina iki nduwé sawise sampeyan wis dicenthang metu. Umumé, bisa njupuk bab 3-5 dina bisnis kanggo pangiriman, gumantung ing layang beda tegese sampeyan pilih. We are ora tanggung jawab kanggo alamat salah utawa undeliverable. Mangga priksa manawa alamat kapal iku bener lan deliverable.

nelusuri supaya

Kita ngidini sampeyan kanggo trek supaya ing klik mouse. Nalika pangiriman wis dikonfirmasi, sampeyan bakal nampa nomer nelusuri ing konfirmasi e-mail panjenengan.

Suwene iku bakal njupuk kanggo item kanggo nggayuh kula?

Elinga bisnis dina, kalebu ana, ana lan Wisata Public, sing diwilang ing syarat-syarat wektu pangiriman. Umumé, njupuk bab 3-5 dina bisnis kanggo pangiriman.

Aku bisa trek kintunan sandi?

We kapal tuku sadurunge mburi dina bisnis sabanjuré sawise sampeyan wis dicenthang-metu. Kita bakal ngirim e-mail karo nomer ranging supaya sampeyan bisa mriksa kemajuan layang ing 'situs operator.

Apa ngirim aku yen kintunan sandi tau arrives?

Mangga ngidini nganti 10 dina bisnis kanggo item kanggo bakal dikirim. Yèn isih tetep ora teka, please tekan kita kanthi ngeklik tombol "Contact Us" ing website. Kita bakal njaluk maneh cepet.

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !