Stainless steel sutra iket saperangan salaka gelang - China Jinyun Jewelry

Stainless steel sutra iket salaka saperangan gelang

Short Description:

  • rega / $: 2,1828
  • bobot / g: 10.8
  • Detail produk

    Tags Product

    About us Julong Jewelry didegaké ing taun 2006. Our company is located in Langkawi, China. We sing specialized ing Steel Grosir Jewelry dening B2B lan wis luwih saka 10 taun bisnis ing baris iki. Supaya adoh, kita wis cooperated karo luwih saka 300 supplier wiwit banjur duwe cara pembayaran paling trep, prices lan layanan kanggo kita pelanggan paling. Ana luwih saka 100.000 macem-macem designs sampeyan bisa nemokake saka situs web kita, www.julongsteeljewelry.com . Kabeh model anyar bakal dianyari dening saben minggu kanggo babagan luwih saka produk anyar 2000pcs. Produk designs macem-macem banget digunakake lan bisa kanthi gawe marem karo akeh pelanggan beda saka kabutuhan negara '. We kudu luwih saka 10.000 anggota kadhaptar sing saka kabeh ndonya, padha biasane bakal nggawe supaya biasa maneh Simpenan kang bakal nggawa wong-wong mau akeh trep wiwit kita pelanggan mung kudu bab 3-15 dina kanggo nampa barang sing.

    We nyedhiyani item biaya kurang banget lan cepet lan trep cara pembayaran, kayata Pay-pal, transfer Bank, Uni Western lan Money gram. Yen kasengsem, please ora ragu-ragu kanggo hubungi karo kita. Email: julong@julongsteeljewelry.com Samsung: +86 18028698162 Best regards Apa rincian produk? . Material: kualitas dhuwur stainless steel . Fitur: ora nikel, timbal, teyeng, nglindhungi kulit . Dirancang kanggo nyandhang pribadi utawa kanggo rama ibu, kanca, saperangan, saperangan Natal, Halloween, ulang tahun, peparingé ulang taun. . 1 00% dites, kualitas 100% dijamin! . Gunakake pangilon polishing, supaya lumahing kinclong liyane tektur. . Sawise akeh mecah nggoleki, sampurna. Flat tanpa panonjolan. Apa sira milih perusahaan? Produk utama - manik kalung, kalung, kalung, dering, anting-anting, kalung, dering tombol, etc.

    Various aksesoris stainless steel. Model bisnis - kita Produsèn perhiasan profesional lan experienced wiwit taun 2006. kontrol Quality - kita duwe papat tata cara kontrol kualitas ketat lan mung dipercaya tanggung jawab kita. R & d - kita duwe tim profesional saka partners sing sensitif fashion aksesoris. Kekurangan privasi mbalekaken - - kita bakal strictly mriksa kabeh barang 3 cara sadurunge pangiriman. Yen ana masalah kualitas amarga layang, mangga informasi kita ing wektu (ing 15 dina sawisé nampa paket). Kita bakal mbalekaken sampeyan utawa ngganti ing urutan sabanjure.

    FAQ:

    supaya 1.Minimum

    Thanks kanggo priksaan. We are Produsèn perhiasan stainless steel lan wholesaler, supaya MOQ kita USD 300, 3 PC saben desain saben ukuran. Nanging yen pancene kudu sampel kanggo nyoba, supaya bisa USD 100 paling, biaya kapal kira USD 30 kanggo 1 kg. Pengin kita bisa mbangun bisnis luwih apik lan paseduluran. Best regards Bella

    2.Membership Level

    Contact Us We tansah duwe wong ing tangan kanggo njawab pitakonan Panjenengan. Kita pracaya ing timeliness saka layanan customer, lan bakal nglakoni kabeh bisa kanggo gawe marem kita pelanggan. Yen duwe masalah, komentar, utawa saran, hubungi karo kita. email: julong@julongsteeljewelry.com Keanggotaan Level: (accoring jumlah pesenan, sampeyan bakal seneng disccount tingkat) Level1 5% Level2 8% Level3 10% Level4 12% Level5 15% Level6 18% Level7 20%

    proses 3.Working

    Minangka kanggo kita ditampa liyane lan liyane pesenan saben dina, kita diatur proses apa kita supaya kanggo nyedhiyani layanan sing luwih apik kanggo kita pelanggan lan priksa manawa kita pelanggan bisa nampa pesenan ing wektu. Ing ngisor iki langkah apa anyar kita: (Miturut Bejing Time) 1. Saben esuk, kanggo kabeh pesenan anyar kang mbayar wis sadurunge 12:00 noon, kita bakal ngatur lan mriksa Simpenan ing dina sing padha. Yen sampeyan wis bayaran sawise 12:00 noon, kita bakal ngatur lan mriksa Simpenan ing dina sabanjure. 2. Sawise sampeyan nampa dhaftar packing, yen sampeyan bisa nggawe pembayaran pungkasan 6:00 pm, kita bisa kapal metu supaya ing wayah sore padha. Yen sampeyan wis bayaran sawise 6:00 pm, kita bakal kapal metu supaya ing dina sabanjure. 3.For pesenan kang mbayar wis, yen sampeyan wis digawe nambah supaya ngrampungke imbangan sadurunge 12:00 noon, kita bakal ngirim ing dhaftar packing final ing wayah sore padha lan kapal metu supaya ing dina sabanjure. Yen sampeyan wis digawe supaya nambah kanggo ngrampungke imbangan sawise 12:00 noon, kita bakal ngatur supaya nambah lan ngirim dhaftar packing final ing dina jejere lan supaya bakal kapal metu sawise sesuk. Sadurunge nggawe supaya, mangga kindly ngatur wektu miturut kahanan dhewe. Ngapunten kanggo penak sembarang sing nyebabake kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, please aran gratis kanggo hubungi karo kita. Thanks. Best regards.

    Cara 4.Payment

    akun paypal: julong@julongsteeljewelry.com Western Union Mangga kontak karo kita sadurunge nggawe pembayaran dening Uni kulon, kanggo mriksa jeneng panrima kang. Informasi Transfer Bank akun perusahaan

    Ahli waris Jeneng Bank HSBC
    Kode Bank 004
    jeneng perusahaan Jinyun Trade Limited
    Akun Bank ora 801406885838
    ahli waris Bank 1 Ratu Road Tengah, Hong Kong
    Kode SWIFT HSBCHKHHHKH

    Kebijakan 5.Shipping

    Kebijakan Shipping We kapal marang alamat ing donya. Item dhawuh liwat kita sing mlebukake dening EMS utawa TNT utawa DHL utawa FedEx utawa UPS. Kita bakal ngandhani karo nelusuri No. dening e-mail sanalika supaya gawan asline metu nalika kita njaluk iku saka perusahaan Express. A alamat werna dibutuhake kanggo pangiriman. Merchandise bakal dikirim standar lawang Air-express kanggo lawang, kang njupuk kira-kira 3-5 dina apa. Wektu kiriman ora kalebu proses. Kita produk sing mlebukake metu saben dina, saka ana kanggo ana, kajaba preian. Paling pesenan diselehake ing weekdays bakal mlebukake ing 2 utawa 3 dina, nalika pesenan diselehake ing akhir minggu bakal mlebukake ana ngisor. Sampeyan bakal nampa konfirmasi e-mail karo nomer ranging. Puluh papat jam sawisé nampa nomer nelusuri, sampeyan bakal bisa kanggo trek supaya online ing http://www.ems.com.cn/english-map.jsp http://www.tnt.com http: / /www.dhl.com/en.html http://www.ups.com/en.html http://www.fedex.com Wektu kiriman beda-beda gumantung negara panggonan.

    Metode 6.Shipping

    Metode Shipping Delivery kita perhiasan julong dibangun kemitraan ngalangi karo kabeh amba papat perusahaan kapal: DHL, UPS, FedEx lan TNT kanggo nyedhiyani delivery door-to-door profesional donya. delivery Wektu Item bakal mlebukake metu ing bisnis dina iki nduwé sawise sampeyan wis dicenthang metu. Umumé, bisa njupuk bab 3-5 dina bisnis kanggo pangiriman, gumantung ing layang beda tegese sampeyan pilih. We are ora tanggung jawab kanggo alamat salah utawa undeliverable. Mangga priksa manawa alamat kapal iku bener lan deliverable. nelusuri supaya Kita ngidini sampeyan kanggo trek supaya ing klik mouse. Nalika pangiriman wis dikonfirmasi, sampeyan bakal nampa nomer nelusuri ing konfirmasi e-mail panjenengan. Suwene iku bakal njupuk kanggo item kanggo nggayuh kula? Elinga bisnis dina, kalebu ana, ana lan Wisata Public, sing diwilang ing syarat-syarat wektu pangiriman. Umumé, njupuk bab 3-5 dina bisnis kanggo pangiriman. Aku bisa trek kintunan sandi? We kapal tuku sadurunge mburi dina bisnis sabanjuré sawise sampeyan wis dicenthang-metu. Kita bakal ngirim e-mail karo nomer ranging supaya sampeyan bisa mriksa kemajuan layang ing 'situs operator. Apa ngirim aku yen kintunan sandi tau arrives? Mangga ngidini nganti 10 dina bisnis kanggo item kanggo bakal dikirim. Yèn isih tetep ora teka, please tekan kita kanthi ngeklik tombol "Contact Us" ing website. Kita bakal njaluk maneh cepet.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !