Tentang Kami

Jinyun Jilbab diadegkeun dina 2006. parusahaan kami aya di Guangzhou, China. Kami husus di steel Steel borongan Jilbab ku B2B tur geus leuwih ti 10 taun bisnis di garis ieu. Sajauh, urang geus cooperated kalawan leuwih ti 300 suppliers saprak lajeng sarta boga cara pembayaran nu pangmerenahna, harga na jasa pikeun konsumén urang pangalusna.

Aya leuwih ti 100.000 rupa desain anjeun tiasa manggihan ti ramatloka urang, www.julongsteeljewelry.com . Sakabeh model anyar bakal diropéa ku minggu tiap salila kira leuwih ti produk anyar 2000pcs. Produk desain rupa pisan lega sarta bisa pinuh nyugemakeun jeung loba nasabah béda ti pangabutuh béda nagara '.

Urang kudu leuwih ti 10.000 anggota nu kadaptar aya ti sakuliah dunya, aranjeunna sacara normal bakal nyieun urutan biasa mun ulang stock nu bakal mawa eta loba merenah saprak konsumén urang ngan butuh ngeunaan 3-15 poé pikeun nampa barang maranéhanana. Urang nyadiakeun barang ongkos pisan lemah sareng gancang jeung merenah ku cara mayar, kayaning Pay-pal, mindahkeun Bank, rugbi Kulon jeung Duit gram.

Mun anjeun resep, mangga ulah ragu ngahubungan kalawan kami.

Email: julong@julongsteeljewelry.com

Whatsapp: +86 18028698162

Salam hormat



WhatsApp Online Chat !