FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

urutan 1.Minimum

Hatur nuhun panalungtikan nu.

Kami produsén perhiasan stainless steel sarta wholesaler, jadi moq kami geus USD 300, 3 PCS per design per ukuranana.
Tapi lamun bener butuh sampel pikeun nguji, anjeun tiasa mesen USD 100 sahenteuna, biaya pengiriman barang anu ngeunaan USD 30 pikeun 1 kg.
Hayang bisa ngawangun bisnis hadé tur silaturahim.
Pangalusna Wasalam
Bella

2.Membership Level

Taros Kami
Urang sok boga batur di leungeun ngangkat patarosan anjeun. Simkuring yakin dina timeliness sahiji layanan palanggan, sarta bakal ngalakukeun sagalana mungkin pikeun nyugemakeun pelanggan urang. Mun anjeun ngagaduhan masalah, komentar, atawa saran, mangga ngahubungan kalawan kami.
email: julong@julongsteeljewelry.com
Kaanggotaan Level: (accoring Jumlah urutan anjeun, anjeun bakal ngarasakeun disccount tingkat béda)
Level1 5%
Level2 8%
Level3 10%
Level4 12%
Level5 15%
Level6 18%
Level7 20%

prosés 3.Working

Sedengkeun pikeun geus ditampi beuki loba pesenan unggal poé, urang disaluyukeun prosés kerja urang dina urutan nyadiakeun layanan hadé pikeun konsumén urang jeung pastikeun konsumén urang tiasa nampi pesenan dina jangka waktu.

Handap mangrupa léngkah kerja anyar urang:
(Numutkeun Bejing Time)
1. Unggal isuk, keur sagala pesenan anyar nu dibayar geus saméméh 12:00 siang, urang bakal ngatur eta na pariksa stok di dinten anu sami.
Lamun nyieun mayar sanggeus 12:00 siang, urang bakal ngatur eta na pariksa stock dina poé saterusna.

2. Saatos Anjeun narima daptar paking, upami anjeun tiasa ngadamel mayar final saméméh 6:00 pm, urang tiasa ngilikan kaluar urutan di malem sarua.
Lamun nyieun mayar sanggeus 6:00 pm, urang bakal ngilikan kaluar Urutan dina poé saterusna.

3.For nu pesenan nu mayar acan, lamun geus dijieun nambahkeun supados completing baki saméméh 12:00 siang, urang bakal dikirim Anjeun daptar packing ahir dina malem sarua jeung ngilikan kaluar Urutan dina poé saterusna.
Lamun geus dijieun Urutan nambahkeun pikeun completing baki sanggeus 12:00 siang, urang bakal ngatur runtuyan nambahkeun na kirimkeun daptar packing final dina poé saterusna ka anjeun jeung urutan bakal jadi kapal kaluar sanggeus isukan.

Sateuacan Anjeun nyieun urutan, mangga bageur nawaran reureuh di ngatur waktu nu nurutkeun kaayaan anjeun sorangan.
Hampura keur genah wae nu disababkeun ka anjeun.
Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami.

Hatur nuhun.
Salam hormat.

Métode 4.Payment

akun paypal: julong@julongsteeljewelry.com

persatuan urang Barat

Mangga wartosan ku urang sateuacan anjeun sangkan mayar ku rugbi barat, mariksa ngaran panarima urang.

Émbaran Transfer Bank

rekening parusahaan

Waris Bank Nami: HSBC
Code Bank: 004
ngaran parusahaan: Jinyun Trade Limited
Akun Bank euweuh. : 801406885838
waris Bank: 1 Ratu urang Jalan Central, Hong Kong
Swift Code: HSBCHKHHHKH

Sarat jeung Kaayaan 5.Shipping

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang
Kami ngilikan kana sagala alamat di dunya.

Item maréntahkeun liwat urang anu shipped ku suweng atawa TNT atanapi DHL atawa FEDEX atanapi UPS.

Urang bakal nginpokeun ka Anjeun kalawan nyukcruk No. ku e-mail pas urutan anjeun shipped kaluar nalika urang meunang eta ti parusahaan express.

A alamat jalan anu diperlukeun pikeun pangiriman.

Dagangan bakal dikirimkeun baku panto Air-express ka panto, nu nyokot kira 3-5 poé berpungsi.

waktos pangiriman teu kaasup waktu pengolahan.

produk urang anu shipped kaluar unggal dinten, ti Senen nepi Sabtu, iwal libur. Paling pesenan disimpen dina weekdays bakal shipped 2 atanapi 3 dinten, bari pesenan disimpen dina weekends bakal shipped Senén handap. Anjeun bakal nampa hiji konfirmasi surélék kalawan jumlah tracking Anjeun. Dua puluh opat jam sanggeus anjeun nampi angka tracking, anjeun bakal tiasa lagu urutan Anjeun online di

http://www.ems.com.cn/english-map.jsp

http://www.tnt.com

http: / /www.dhl.com/en.html

http://www.ups.com/en.html

http://www.fedex.com

waktos pangiriman rupa-rupa gumantung kana nagara tujuan.

Métode 6.Shipping

Métode pengiriman barang

Taliwang kami

jinyun perhiasan geus diwangun nepi partnership padet nu mibanda sagala badag opat pausahaan pengiriman barang: DHL, UPS, FEDEX na TNT nyadiakeun pangiriman panto-to-panto profésional di sakuliah dunya.

Waktos pangiriman

Item bakal shipped kaluar dina dinten bisnis handap saatos Anjeun dipariksa kaluar. Sacara umum, éta bisa nyandak ngeunaan 3-5 poé bisnis keur pangiriman, gumantung kana pangiriman béda hartina anjeun milih. Simkuring henteu jawab alamatna salah atawa undeliverable. Mangga pastikeun alamat pengiriman barang anjeun bener jeung deliverable.

nyukcruk urutan

Urang ngidinan Anjeun pikeun lagu urutan anjeun di klik tina mouse a. Nalika kiriman anjeun dikonfirmasi, anjeun bakal nampa sababaraha nyukcruk di konfirmasi surélék Anjeun.

Sabaraha lami deui bakal nyandak pikeun item ka ngahontal abdi?

Perhatikeun yén poé bisnis, kaasup Sabtu, Minggu sarta Libur Public, nu diitung tina segi jaman pangiriman. Sacara umum, nu diperlukeun ngeunaan 3-5 poé bisnis keur pangiriman.

Kumaha carana abdi tiasa lagu kiriman kuring?

Urang kapal pameseran Anjeun nyanghareupan ahir dinten bisnis salajengna saatos Anjeun dipariksa-kaluar. Urang bakal ngirim hiji e-mail jeung jumlah tracking sangkan anjeun bisa pariksa kamajuan pangiriman anjeun di 'ramatloka pamawa.

Kamarana atuh lamun kiriman kuring pernah datang?

Mangga ngawenangkeun nepi ka 10 poé bisnis keur item anjeun bisa dikirimkeun. Mun tetep teu sumping, mangga ngahontal kami ku ngaklik tombol "Taros Kami" dina ramatloka teh. Urang bakal meunang deui ka anjeun gancang.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !