Desain fashion Anyar stainless steel perhiasan set pakean awéwé ngawangun haté-- Cina Jinyun Jilbab

Desain fashion Anyar stainless steel ngawangun haté-perhiasan set pakean awéwé

Pondok Description:

  • harga / $: 2,4395
  • beurat / g: 20,4
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngeunaan urang Julong Jilbab diadegkeun dina 2006. parusahaan kami aya di Guangzhou, China. Kami husus di steel Steel borongan Jilbab ku B2B tur geus leuwih ti 10 taun bisnis di garis ieu. Sajauh, urang geus cooperated kalawan leuwih ti 300 suppliers saprak lajeng sarta boga cara pembayaran nu pangmerenahna, harga na jasa pikeun konsumén urang pangalusna. Aya leuwih ti 100.000 rupa desain anjeun tiasa manggihan ti ramatloka urang, www.julongsteeljewelry.com . Sakabeh model anyar bakal diropéa ku minggu tiap salila kira leuwih ti produk anyar 2000pcs. Produk desain rupa pisan lega sarta bisa pinuh nyugemakeun jeung loba nasabah béda ti pangabutuh béda nagara '. Urang kudu leuwih ti 10.000 anggota nu kadaptar aya ti sakuliah dunya, aranjeunna sacara normal bakal nyieun urutan biasa mun ulang stock nu bakal mawa eta loba merenah saprak konsumén urang ngan butuh ngeunaan 3-15 poé pikeun nampa barang maranéhanana.

    Urang nyadiakeun barang ongkos pisan lemah sareng gancang jeung merenah ku cara mayar, kayaning Pay-pal, mindahkeun Bank, rugbi Kulon jeung Duit gram. Mun anjeun resep, mangga ulah ragu ngahubungan kalawan kami. Email: julong@julongsteeljewelry.com Whatsapp: +86 18028698162 Salam hormat Naon anu rinci ngeunaan produk anjeun? . Bahan: kualitas luhur stainless steel . Fitur: euweuh nikel, kalungguhan, karat, ngajaga kulit . Dirancang pikeun maké pribadi atawa pikeun ayah, ibu, sobat, sababaraha, sababaraha Natal, Lebaran, ultah, hadiah ulang. . 1 00% dites, kualitas 100% dijamin! . Pamakéan nandakeun eunteung polishing, supaya beungeut gloss langkung tékstur. . Sanggeus loba grinding rupa, flawless. Datar tanpa protrusion. Kunaon anjeun milih parusahaan anjeun? Produk utama - manik pendant, pinggel, pinggel, cingcin, anting, necklaces, cingcin konci, jsb

    Rupa-rupa asesoris stainless steel. Modél bisnis - kami produsén perhiasan profésional sarta ngalaman saprak 2006. kontrol Quality - urang kudu opat prosedur kadali kualitas ketat tur ngan percanten tanggungjawab urang. R & d - urang boga tim profésional ti mitra anu sénsitip kana asesoris fashion. Cacad kawijakan ngabalikeun duit - - urang baris mastikeun pariksa sagala barang 3 prosedur saméméh kiriman. Mun aya wae masalah kualitas alatan pangiriman, mangga ngawartosan urang dina jangka waktu nu (dina 15 poé sanggeus anjeun nampi iket). Urang bakal ngabalikeun duit maneh atawa ngaganti anjeun dina urutan salajengna.

    FAQ:

    urutan 1.Minimum

    Hatur nuhun panalungtikan nu. Kami produsén perhiasan stainless steel sarta wholesaler, jadi moq kami geus USD 300, 3 PCS per design per ukuranana. Tapi lamun bener butuh sampel pikeun nguji, anjeun tiasa mesen USD 100 sahenteuna, biaya pengiriman barang anu ngeunaan USD 30 pikeun 1 kg. Hayang bisa ngawangun bisnis hadé tur silaturahim. Salam hormat Bella

    2.Membership Level

    Taros Kami Urang sok boga batur di leungeun ngangkat patarosan anjeun. Simkuring yakin dina timeliness sahiji layanan palanggan, sarta bakal ngalakukeun sagalana mungkin pikeun nyugemakeun pelanggan urang. Mun anjeun ngagaduhan masalah, komentar, atawa saran, mangga ngahubungan kalawan kami. email: julong@julongsteeljewelry.com Kaanggotaan Level: (accoring Jumlah urutan anjeun, anjeun bakal ngarasakeun disccount tingkat béda) Level1 5% Level2 8% Level3 10% Level4 12% Level5 15% Level6 18% Level7 20%

    prosés 3.Working

    Sedengkeun pikeun geus ditampi beuki loba pesenan unggal poé, urang disaluyukeun prosés kerja urang dina urutan nyadiakeun layanan hadé pikeun konsumén urang jeung pastikeun konsumén urang tiasa nampi pesenan dina jangka waktu. Handap mangrupa léngkah kerja anyar urang: (Numutkeun Bejing Time) 1. Unggal isuk, keur sagala pesenan anyar nu dibayar geus saméméh 12:00 siang, urang bakal ngatur eta na pariksa stok di dinten anu sami. Lamun nyieun mayar sanggeus 12:00 siang, urang bakal ngatur eta na pariksa stock dina poé saterusna. 2. Saatos Anjeun narima daptar paking, upami anjeun tiasa ngadamel mayar final saméméh 6:00 pm, urang tiasa ngilikan kaluar urutan di malem sarua. Lamun nyieun mayar sanggeus 6:00 pm, urang bakal ngilikan kaluar Urutan dina poé saterusna. 3.For nu pesenan nu mayar acan, lamun geus dijieun nambahkeun supados completing baki saméméh 12:00 siang, urang bakal dikirim Anjeun daptar packing ahir dina malem sarua jeung ngilikan kaluar Urutan dina poé saterusna. Lamun geus dijieun Urutan nambahkeun pikeun completing baki sanggeus 12:00 siang, urang bakal ngatur runtuyan nambahkeun na kirimkeun daptar packing final dina poé saterusna ka anjeun jeung urutan bakal jadi kapal kaluar sanggeus isukan. Sateuacan Anjeun nyieun urutan, mangga bageur nawaran reureuh di ngatur waktu nu nurutkeun kaayaan anjeun sorangan. Hampura keur genah wae nu disababkeun ka anjeun. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami. Hatur nuhun. Salam hormat.

    Métode 4.Payment

    akun paypal: julong@julongsteeljewelry.com persatuan urang Barat Mangga wartosan ku urang sateuacan anjeun sangkan mayar ku rugbi barat, mariksa ngaran panarima urang. Émbaran Transfer Bank rekening parusahaan

    Waris Nami Bank HSBC
    Kode Bank 004
    Nami Perusahaan Jinyun Trade Limited
    Akun Bank henteu 801406885838
    waris Bank 1 Ratu urang Jalan Central, Hong Kong
    Kodeu Swift HSBCHKHHHKH

    Sarat jeung Kaayaan 5.Shipping

    Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang Kami ngilikan kana sagala alamat di dunya. Item maréntahkeun liwat urang anu shipped ku suweng atawa TNT atanapi DHL atawa FEDEX atanapi UPS. Urang bakal nginpokeun ka Anjeun kalawan nyukcruk No. ku e-mail pas urutan anjeun shipped kaluar nalika urang meunang eta ti parusahaan express. A alamat jalan anu diperlukeun pikeun pangiriman. Dagangan bakal dikirimkeun baku panto Air-express ka panto, nu nyokot kira 3-5 poé berpungsi. waktos pangiriman teu kaasup waktu pengolahan. Produk urang anu shipped kaluar unggal dinten, ti Senen nepi Sabtu, iwal libur. Paling pesenan disimpen dina weekdays bakal shipped 2 atanapi 3 dinten, bari pesenan disimpen dina weekends bakal shipped Senén handap. Anjeun bakal nampa hiji konfirmasi surélék kalawan jumlah tracking Anjeun. Dua puluh opat jam sanggeus anjeun nampi angka tracking, anjeun bakal tiasa lagu urutan Anjeun online di http://www.ems.com.cn/english-map.jsp http://www.tnt.com http: / /www.dhl.com/en.html http://www.ups.com/en.html http://www.fedex.com waktos pangiriman rupa-rupa gumantung kana nagara tujuan.

    Métode 6.Shipping

    Métode pengiriman barang Taliwang kami perhiasan julong geus diwangun nepi partnership padet nu mibanda sagala badag opat pausahaan pengiriman barang: DHL, UPS, FEDEX na TNT nyadiakeun pangiriman panto-to-panto profésional di sakuliah dunya. Waktos pangiriman Item bakal shipped kaluar dina dinten bisnis handap saatos Anjeun dipariksa kaluar. Sacara umum, éta bisa nyandak ngeunaan 3-5 poé bisnis keur pangiriman, gumantung kana pangiriman béda hartina anjeun milih. Simkuring henteu jawab alamatna salah atawa undeliverable. Mangga pastikeun alamat pengiriman barang anjeun bener jeung deliverable. nyukcruk urutan Urang ngidinan Anjeun pikeun lagu urutan anjeun di klik tina mouse a. Nalika kiriman anjeun dikonfirmasi, anjeun bakal nampa sababaraha nyukcruk di konfirmasi surélék Anjeun. Sabaraha lami deui bakal nyandak pikeun item ka ngahontal abdi? Perhatikeun yén poé bisnis, kaasup Sabtu, Minggu sarta Libur Public, nu diitung tina segi jaman pangiriman. Sacara umum, nu diperlukeun ngeunaan 3-5 poé bisnis keur pangiriman. Kumaha carana abdi tiasa lagu kiriman kuring? Urang kapal pameseran Anjeun nyanghareupan ahir dinten bisnis salajengna saatos Anjeun dipariksa-kaluar. Urang bakal ngirim hiji e-mail jeung jumlah tracking sangkan anjeun bisa pariksa kamajuan pangiriman anjeun di 'ramatloka pamawa. Kamarana atuh lamun kiriman kuring pernah datang? Mangga ngawenangkeun nepi ka 10 poé bisnis keur item anjeun bisa dikirimkeun. Mun tetep teu sumping, mangga ngahontal kami ku ngaklik tombol "Taros Kami" dina ramatloka teh. Urang bakal meunang deui ka anjeun gancang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !